Rreth nesh

Shtypshkronja Inpress ka ne dispozicionin e saj nje shumellojshmerishe pajisjesh dhe makinerish te teknologjise se fundit, te cilat mbulojne te gjitha proceset e Parapergatitjes, Shtypit Offset dhe atij Rulon, si dhe nje game te gjere te pajisjeve te Liberlidhjes dhe Liberlidhjes Speciale. Kjo e klasifikon Shtypshkronjen Inpress nder te paktat shtypshkronja ne Shqiperi te cilat mundesojne nje prodhim teper cilesor dhe konkurrent ne tregun shqiptar.